1-15 of 24

Lang+Fulton

   Edinburgh, EH28 8PJ   View on map
Call 0131 441 1255   Visit website
  • Lang+Fulton: Corten louvres showcase artwork at technology park
    Corten louvres showcase artwork at technology park
    Lang+Fulton
    Italia-Corten louvred screening makes a striking statement at a technology park and science hub, which is being developed with an ambitious commitment to renewables. The louvre panel system has been used to contrast with...
  • Lang+Fulton: Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Lang+Fulton
    The refurbishment of the car park was one of the first steps in the regeneration of New Covent Garden Market; a project which is projected to take 10 years at a cost of £2 billion. Appropriately for a flower and fruit...
  • Lang+Fulton: Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Lang+Fulton
    Dakota Glasgow is a remarkable conversion of a redundant office block. The hotel is situated within the old financial and commercial centre of the city, and is surrounded by many listed Georgian buildings. Planning...
  • Lang+Fulton: Architectural steel grating - Here East, London
    Architectural steel grating - Here East, London
    Lang+Fulton
    The transformation of the former Olympic Broadcast Centre at Here East has created a 1.2 million square foot technical, digital and creative centre alongside new facilities for UCL, Loughborough University and Hackney...
  • Lang+Fulton: Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Lang+Fulton
    Lang+Fulton was asked to supply louvred screening to provide shelter and a visual barrier to the café and outdoor pool areas of Portavadie Marina Resort's new 10m spa and leisure centre in Argyll. A 2.5m high screen of...
  • Lang+Fulton: Caledonian University: plant housing and waste storage
    Caledonian University: plant housing and waste storage
    Lang+Fulton
    A £32 million campus redevelopment at Glasgow Caledonian University, designed by Page/Park Architects, included a screened area within an undercroft. The plant housing and waste storage bays utilised DeltaWing-90 louvres to...
  • Lang+Fulton: Roof-top screening at Dunfermline High School
    Roof-top screening at Dunfermline High School
    Lang+Fulton
    Dunfermline High School has a historic past. In 1128, when Dunfermline was the capital of Scotland, King David I endowed a school as part of Dunfermline Abbey. It was formally founded as a separate institution in 1468.
  • Lang+Fulton: Piazza screening for BAA Heathrow Academy
    Piazza screening for BAA Heathrow Academy
    Lang+Fulton
    The Heathrow Academy is situated adjacent to the busy A4 and is home to a small exhibition space. In order to create a calmer environment for the public a 7.0m high screen projects on either side of the building. The lower...
  • Lang+Fulton: Car park cladding - Silverburn shopping centre, Glasgow
    Car park cladding - Silverburn shopping centre, Glasgow
    Lang+Fulton
    Silverburn is a new 100,000m2 shopping centre, anchored by Tesco, Next, Marks & Spencer and Debenhams located in the Pollock area of Glasgow. The centre has convenient motorway access and provides parking for 4,500 vehicles.
  • Lang+Fulton: Architectural grating screens - Suffolk New College
    Architectural grating screens - Suffolk New College
    Lang+Fulton
    Suffolk New College, which is associated to the University of East Anglia, is a £70 million project to provide 22,000m² of extra accommodation, purpose-designed to meet the needs of the twenty first century. Its form is...
  • Lang+Fulton: Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Lang+Fulton
    Marischal College is situated in a prime location in the historic city centre of Aberdeen. The City Council have leased and fully redeveloped and refurbished the Grade A listed building from the University for use as office...
  • Lang+Fulton: Roof-top screening project - The Croft Theatre, Dulwich
    Roof-top screening project - The Croft Theatre, Dulwich
    Lang+Fulton
    The Croft Theatre is a professional performance space at Edward Alleyn’s School in Dulwich. Designed by award-winning architects van Heyningen and Haward at a total cost of £12.5 million, the theatre boasts the latest...
  • Lang+Fulton: Terra-34 grating for Edinburgh Sculpture Workshop
    Terra-34 grating for Edinburgh Sculpture Workshop
    Lang+Fulton
    The Edinburgh Sculpture Workshop is at the forefront of a productive and exciting Scottish visual arts industry, providing key elements of the visual arts infrastructure through a range of facilities and professional...
  • Lang+Fulton: Cladding panels for plant housing - North Kent Police HQ
    Cladding panels for plant housing - North Kent Police HQ
    Lang+Fulton
    North Kent Police HQ is a four-storey landmark building of 11,500m2. Glenn Howells Architects were responsible for developing the building concept, which features a number of ‘green’ technologies including solar shading to...
  • Lang+Fulton: Leisure facility cladding - Antelope Park, Southampton
    Leisure facility cladding - Antelope Park, Southampton
    Lang+Fulton
    Covering an area of 2 hectares, Antelope Park in Southampton was once described as a "run-down site exuding a forbidding ambience". Now, at a cost of £25 million, HGP Architects has designed an impressive 16,000 m2 retail...