1-15 of 24

Lang+Fulton

   Edinburgh, EH28 8PJ   View on map
Call 0131 441 1255   Visit website
  • Lang+Fulton: Corten louvres showcase artwork at technology park
    Corten louvres showcase artwork at technology park
    Lang+Fulton
    Italia-Corten louvred screening makes a striking statement at a technology park and science hub, which is being developed with an ambitious commitment to renewables. The louvre panel system has been used to contrast with...
  • Lang+Fulton: Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Lang+Fulton
    The refurbishment of the car park was one of the first steps in the regeneration of New Covent Garden Market; a project which is projected to take 10 years at a cost of £2 billion. Appropriately for a flower and fruit...
  • Lang+Fulton: Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Lang+Fulton
    Dakota Glasgow is a remarkable conversion of a redundant office block. The hotel is situated within the old financial and commercial centre of the city, and is surrounded by many listed Georgian buildings. Planning...
  • Lang+Fulton: Architectural steel grating - Here East, London
    Architectural steel grating - Here East, London
    Lang+Fulton
    The transformation of the former Olympic Broadcast Centre at Here East has created a 1.2 million square foot technical, digital and creative centre alongside new facilities for UCL, Loughborough University and Hackney...
  • Lang+Fulton: Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Lang+Fulton
    Lang+Fulton was asked to supply louvred screening to provide shelter and a visual barrier to the café and outdoor pool areas of Portavadie Marina Resort's new 10m spa and leisure centre in Argyll. A 2.5m high screen of...
  • Lang+Fulton: Caledonian University: plant housing and waste storage
    Caledonian University: plant housing and waste storage
    Lang+Fulton
    A £32 million campus redevelopment at Glasgow Caledonian University, designed by Page/Park Architects, included a screened area within an undercroft. The plant housing and waste storage bays utilised DeltaWing-90 louvres to...
  • Lang+Fulton: Roof-top screening at Dunfermline High School
    Roof-top screening at Dunfermline High School
    Lang+Fulton
    Dunfermline High School has a historic past. In 1128, when Dunfermline was the capital of Scotland, King David I endowed a school as part of Dunfermline Abbey. It was formally founded as a separate institution in 1468.
  • Lang+Fulton: Piazza screening for BAA Heathrow Academy
    Piazza screening for BAA Heathrow Academy
    Lang+Fulton
    The Heathrow Academy is situated adjacent to the busy A4 and is home to a small exhibition space. In order to create a calmer environment for the public a 7.0m high screen projects on either side of the building. The lower...
  • Lang+Fulton: Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Lang+Fulton
    Marischal College is situated in a prime location in the historic city centre of Aberdeen. The City Council have leased and fully redeveloped and refurbished the Grade A listed building from the University for use as office...
  • Lang+Fulton: Cladding panels for plant housing - North Kent Police HQ
    Cladding panels for plant housing - North Kent Police HQ
    Lang+Fulton
    North Kent Police HQ is a four-storey landmark building of 11,500m2. Glenn Howells Architects were responsible for developing the building concept, which features a number of ‘green’ technologies including solar shading to...
  • Lang+Fulton: Architectural screening for car park - IKEA Coventry
    Architectural screening for car park - IKEA Coventry
    Lang+Fulton
    The architectural philosophy of IKEA reflects its Scandinavian origins and is expressed as ‘effective and honest use of materials combined with simple and careful detailing’. The new store at Coventry was therefore built...
  • Lang+Fulton: Architectural gratings - Buchanan Galleries, Glasgow
    Architectural gratings - Buchanan Galleries, Glasgow
    Lang+Fulton
    Buchanan Galleries is a major shopping centre and 10-storey car park in a prominent city centre location, adjacent to the Royal Concert Hall in Glasgow. The west elevation of the Buchanan Galleries car park, which is...
  • Lang+Fulton: Terra-34 grating for Edinburgh Sculpture Workshop
    Terra-34 grating for Edinburgh Sculpture Workshop
    Lang+Fulton
    The Edinburgh Sculpture Workshop is at the forefront of a productive and exciting Scottish visual arts industry, providing key elements of the visual arts infrastructure through a range of facilities and professional...
  • Lang+Fulton: Roof-top screening project - The Croft Theatre, Dulwich
    Roof-top screening project - The Croft Theatre, Dulwich
    Lang+Fulton
    The Croft Theatre is a professional performance space at Edward Alleyn’s School in Dulwich. Designed by award-winning architects van Heyningen and Haward at a total cost of £12.5 million, the theatre boasts the latest...
  • Lang+Fulton: Car park screening - Portlaoise urban park
    Car park screening - Portlaoise urban park
    Lang+Fulton
    The new urban park at Portlaoise includes a performance space and recreation area. A low-level car park – which forms an intrinsic part of the development – required cladding that looked architecturally pleasing whilst...