1-15 of 40

Lang+Fulton

   Edinburgh, EH28 8PJ   View on map
Call 0131 441 1255   Visit website
  • Lang+Fulton: Stainless steel floor grating, Chelsea Bridge apartments
    Stainless steel floor grating, Chelsea Bridge apartments
    Lang+Fulton
    Lang+Fulton was approached by the architects of the new Vista apartments near Chelsea Bridge to propose a suitable stainless steel grating for pedestrian use, which would ventilate the structural openings to the underground...
  • Lang+Fulton: Stereo-kinetic cladding, H&M store, Ocean Terminal
    Stereo-kinetic cladding, H&M store, Ocean Terminal
    Lang+Fulton
    The frontage of the Ocean Terminal shopping centre in Edinburgh has received a radical makeover as part of a major investment to increase footfall by enhancing the visitor experience. The extension is clad with...
  • Lang+Fulton: Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Green wall cladding to MSCP, New Covent Garden
    Lang+Fulton
    The refurbishment of the car park was one of the first steps in the regeneration of New Covent Garden Market; a project which is projected to take 10 years at a cost of £2 billion. Appropriately for a flower and fruit...
  • Lang+Fulton: Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Louvred screening of roof-top plant at Glasgow hotel
    Lang+Fulton
    Dakota Glasgow is a remarkable conversion of a redundant office block. The hotel is situated within the old financial and commercial centre of the city, and is surrounded by many listed Georgian buildings. Planning...
  • Lang+Fulton: Stereo-kinetic art installation, Olympia car park
    Stereo-kinetic art installation, Olympia car park
    Lang+Fulton
    A massive continuously moving public artwork covers the face of the five-storey Olympia car park in Dundee. The design, which incorporates hundreds of freely-moving stainless steel sheets, is said to create the impression of...
  • Lang+Fulton: Architectural steel grating - Here East, London
    Architectural steel grating - Here East, London
    Lang+Fulton
    The transformation of the former Olympic Broadcast Centre at Here East is almost complete. The vision is to create a 1.2 million square foot technical, digital and creative centre in East London alongside new facilities for...
  • Lang+Fulton: Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Louvred screening at marina's new spa and leisure centre
    Lang+Fulton
    Lang+Fulton was asked to supply louvred screening to provide shelter and a visual barrier to the café and outdoor pool areas of Portavadie Marina Resort's new 10m spa and leisure centre in Argyll. A 2.5m high screen of...
  • Lang+Fulton: Stainless steel gratings at Kings Cross Station, London
    Stainless steel gratings at Kings Cross Station, London
    Lang+Fulton
    The final phase of the £500m redevelopment of Kings Cross has been completed with the creation of a 75,000 sq ft square in front of the station. The square provides a fitting aspect to the simple Grade I listed façade of the...
  • Lang+Fulton: Pressure-locked floor gratings for The Crystal, London
    Pressure-locked floor gratings for The Crystal, London
    Lang+Fulton
    The Crystal is a Sustainable Cities Initiative by Siemens hosting the world’s largest exhibition on the future of cities. It is hoped it will become a global hub for debate on sustainable urban living and development.
  • Lang+Fulton: Walkways, bridges and balustrades for Benyon Wharf
    Walkways, bridges and balustrades for Benyon Wharf
    Lang+Fulton
    Micro-34 was used extensively in an award winning scheme at Benyon Wharf, adjacent to the Regents Canal Basin in London. This high-quality development incorporated the galvanized grating panels for access walkways, bridges...
  • Lang+Fulton: Caledonian University: plant housing and waste storage
    Caledonian University: plant housing and waste storage
    Lang+Fulton
    A £32 million campus redevelopment at Glasgow Caledonian University, designed by Page/Park Architects, included a screened area within an undercroft. The plant housing and waste storage bays utilised DeltaWing-90 louvres to...
  • Lang+Fulton: Stainless steel grating for Primark refurbishment
    Stainless steel grating for Primark refurbishment
    Lang+Fulton
    Primark's flagship store on Edinburgh's premier shopping street was refurbished in 2016. Works included the installation of stainless steel grating, supplied by Lang+Fulton, as flooring within the window display. As well as...
  • Lang+Fulton: DeltaBox/SS louvred screening - Spitalfields
    DeltaBox/SS louvred screening - Spitalfields
    Lang+Fulton
    Noted for its fruit and vegetable market, first recorded near the church of St Mary Spittal in the 13th century and until 1991 in the Victorian Market Halls, Spitalfields is now reinventing itself. The Steward Building is an...
  • Lang+Fulton: Roof-top screening at Dunfermline High School
    Roof-top screening at Dunfermline High School
    Lang+Fulton
    Dunfermline High School has a historic past. In 1128, when Dunfermline was the capital of Scotland, King David I endowed a school as part of Dunfermline Abbey. It was formally founded as a separate institution in 1468.
  • Lang+Fulton: Grating balustrade for St Albans School sports pavilion
    Grating balustrade for St Albans School sports pavilion
    Lang+Fulton
    Acanthus Clews Architects were appointed to design a replacement sports pavilion at St Albans High School for Girls when the original building was lost to an arson attack. The new facility was officially opened by Sally...