31-41 of 41

Lang+Fulton

   Edinburgh, EH28 8PJ   View on map
Call 0131 441 1255   Visit website
  • Lang+Fulton: Plant trellis screening - Nokia R&D, Farnborough
    Plant trellis screening - Nokia R&D, Farnborough
    Lang+Fulton
    Nokia required a new R&D building, to be located in Farnborough. To comply with planning approval, the project architect suggested the concept of a steel trellis for climbing plants to hide the building. The screen was...
  • Lang+Fulton: Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Car park screening - Marischal College, Aberdeen
    Lang+Fulton
    Marischal College is situated in a prime location in the historic city centre of Aberdeen. The City Council have leased and fully redeveloped and refurbished the Grade A listed building from the University for use as office...
  • Lang+Fulton: Roof garden screens & balustrades - Isleworth apartments
    Roof garden screens & balustrades - Isleworth apartments
    Lang+Fulton
    661 London Road was designed by award-winning architects Munkenbeck & Marshall. The apartments are arranged over two buildings connected by glass links to three communal roof terraces with views across London. A balustrade...
  • Lang+Fulton: Leisure facility cladding - Antelope Park, Southampton
    Leisure facility cladding - Antelope Park, Southampton
    Lang+Fulton
    Covering an area of 2 hectares, Antelope Park in Southampton was once described as a "run-down site exuding a forbidding ambience". Now, at a cost of £25 million, HGP Architects has designed an impressive 16,000 m2 retail...
  • Lang+Fulton: Pressure-locked grating panels - The Centre, Livingston
    Pressure-locked grating panels - The Centre, Livingston
    Lang+Fulton
    Livingston boasts one of the largest indoor shopping and leisure complexes in Scotland. After major refurbishment and development, The Centre was recently reopened as a contemporary-styled, modern complex, accommodating over...
  • Lang+Fulton: Car park cladding - Silverburn shopping centre, Glasgow
    Car park cladding - Silverburn shopping centre, Glasgow
    Lang+Fulton
    Silverburn is a new 100,000m2 shopping centre, anchored by Tesco, Next, Marks & Spencer and Debenhams located in the Pollock area of Glasgow. The centre has convenient motorway access and provides parking for 4,500 vehicles.
  • Lang+Fulton: Architectural gratings - Buchanan Galleries, Glasgow
    Architectural gratings - Buchanan Galleries, Glasgow
    Lang+Fulton
    Buchanan Galleries is a major shopping centre and 10-storey car park in a prominent city centre location, adjacent to the Royal Concert Hall in Glasgow. The west elevation of the Buchanan Galleries car park, which is...
  • Lang+Fulton: Multi-storey car park screening -  Manchester University
    Multi-storey car park screening - Manchester University
    Lang+Fulton
    Manchester University’s eight-storey car park was built as part of the swimming pool complex for the Commonwealth Games in 2002. Grating panels were specified for the facade cladding, to make sure enough light and air could...
  • Lang+Fulton: Car park screening - Portlaoise urban park
    Car park screening - Portlaoise urban park
    Lang+Fulton
    The new urban park at Portlaoise includes a performance space and recreation area. A low-level car park – which forms an intrinsic part of the development – required cladding that looked architecturally pleasing whilst...
  • Lang+Fulton: Car park screening - The Lowry Centre, Manchester
    Car park screening - The Lowry Centre, Manchester
    Lang+Fulton
    The Lowry Centre is a theatre and gallery complex with adjacent restaurants, cafes and shops occupying a prestigius water-front location at Salford Quays. The name was adopted in honour of the local artist L S Lowry.
  • Lang+Fulton: Robust railway bridge cladding, London Borough of Newham
    Robust railway bridge cladding, London Borough of Newham
    Lang+Fulton
    The London Borough of Newham specified a Lang+Fulton design and supply package to provide a robust grating solution for a pedestrian railway bridge at Lettsom Walk, which previously suffered from vandalism.